destinatii de vacanta cu adrenalina

Vreti o altfel de vacanta? www.directbooking.ro va ofera vacanta cu adrenalina!

Nu va asteptati la destinatii accesibile. Pregatiti-va de adrenalina, experiente tari si senzatii unice pe care vi le veti aminti toata viata. www.directbooking.ro ne povesteste despre cinci destinatii de vacanta pline de adrenalina, din intreaga lume… iar acestea sunt doar unele dintre cele mai cautate. Nu uitati sa va luati un rand suplimentar de haine, poate chiar si un rucsac in plus pentru aceste destinatii, pline de adrenalina, enumerate aici in nici o ordine particulara.

Cape Town din  Africa de Sud

In spatele fatadei pasnice, in Cape Town traieste o parte salbatica pregatita sa conteste cei mai neinfricati pasionati de adrenalina. Aici va asteapta atat aventuri terestre cat si maritime. Topul adrenalinei, insa, este pastrat de intalnirea celor doua oceane unde traiesc rechinii albi. Apele din jurul Cape Town sunt cunoscute pentru ca au cea mai mare populatie de rechini albi din lume. Cei curajosi pot intra intr-o cusca de otel si pot inota printre rechini. Nu va asteptati sa fie asa simplu ca-n filme. Imaginati-va cum dati nas in nas cu marii rechini. Chiar si cei mai indrazneti pot da inapoi din fata unei asemenea aventuri. De asemenea, puteti naviga prin valurile monstruoase din jurul Cape Town unde, exista inca rechini. Iar pe langa acestea, exista si alte aventuri in Table Mountain si de-a lungului coastei orasului.

Ce alte activitati de maxima adrenalina puteti face: scufundari cu rechini albi la Alley Shark, coborare in rapel de la 1,087 metri, in Table Mountain, In gyroplan de-a lungul coastei sau surf pe valuri masive la Hout Bay, in Dungeons Beach.

Livingstone, Zambia

La baza unei adevarate minuni lumesti, Livingstone este un loc de joaca al adrenalinei. Cele mai multe activitati se invart in jurul Cascadei Victoria si a celui mai mare rau – Zambezi, care o hraneste. Impotriviti-va sortii atarnand la marginea Piscinei Diavolului sau practicati bungee jumping de pe podul care se intinde pe canionul dintre Zambia si Zimbabwe. Pentru si mai multa adrenalina, aventurati-va in apele involburate ale Zambezi pe o pluta legata de o salupa sau un avion. Activitatile de la Livingstone cu siguranta va vor face inima sa pompeze cu putere.

Ce alte activitati de maxima adrenalina puteti face: sa stati pe marginea cascadei Victoria din Piscul Diavolului, sa faceti un salt bungee de pe Podul Cascadei Victoria, sa mergiti cu pluta pe raul Zambezi, cu apele sale involburate sau sa optati pentru un zbor microlight peste cascade.

Queenstown, Noua Zeelanda

Queenstown mai este poreclita si „Capitala de aventura a lumii”. Aici, cea mai mare inaltime este de aproximativ 15.000 de picioare, cu un tambur dintr-un avion deasupra lantului de munti Remarkables. O excursie la „Casa Bungului” nu ar fi completa fara a lua saltul credintei fie de pe podul Kawarau primul site comercial bungy, fie de pe invazia care provoaca vertij Nevis bungy.

Ce alte activitati de maxima adrenalina puteti face: skydive la 4572 metri peste muntii si lacurile din Queenstown, un salt bungee de pe Podul Kawarau, primul dupa care a fost testat acest sport, Nevis Swing sau bungee de pe platforma Nevis care are 132.588 inaltime, Hang gliding de pe muntii ce inconjoara Queenstown sau Plimbare cu barca cu jet de 750 CP.

Las Vegas, NV

Las Vegas este mult mai mult decat o gramada de lumini intermitente si jocuri de noroc. Este un loc unic pentru adrenalina. Acest oras are acces la unele activitati destul de neobisnuite care  sa va faca inima sa tresara. Nu exista prea multe locuri in lume in care sa puteti trage cu baril intr-un avion de razboi sau sa invatati sa faceti drifturi cu super masini. In Las Vegas puteti. Iar daca sunteti fan Superman, zburati (bungee jumping) in jos pe celebra strada mereu aglomerata: Fremont. Sau, si mai bine, optati pentru bungee de la etajului 108 al turnului Stratosphere.

Ce alte activitati de maxima adrenalina puteti face: SkyJump de la Stratosphere, salt de 260 metri, de la etajul 108, curse Nascar & exotic cu super masini, ca in clasicele benzi desenate, Slotzilla zipline sau tiroliana pe strada Fremont, adrenalina in avioane de lupta, la Sky Combat Ace

Leon, Nicaragua

Imaginati-va cateva bucati simple de placaj si un vulcan de nisip negru… de 731 de metri inaltime. Imaginati-va panta si alunecarea… simtiti déjà adrenalina? Acum imaginati-va la fata locului. Acest mic oras din America Centrala este in partea de sus a topului destinatiilor pentru adrenalina. Skateboard pe vulcanul activ este una dintre cele mai cautate activitati terestre de adrenalina. Ca reguli, trebuie sa stati in picioare pe o placa si sa va dati drumul la vale. Activitatea este desfasurata in micul Leon, unde vulcanul Cerro Negro a iesit din pamant acum 160 de ani. Este cel mai tanar din America Centrala si este facut din nisip negru, impachetat in vrac, perfect pentru alunecare. Daca supravietuiti calatoriei de 65 mp/h pana la baza muntelui, puteti lovi in viteza valurile de pe coasta din apropiere… pentru a va mentine nivelul de adrenalina.

Ce alte activitati de maxima adrenalina puteti face: skateboard pe un vulcan active, navighati pe apele turbulente din Leon si mai departe spre sud in San Juan del Sur sau drumetii vulcanice si prin jungla.

www.directbooking.ro si www.labucatarie.ro va ureaza vacanta reusita!

Sursa foto: www.directbooking.ro