classic unlimited la fabrica de mobila dalin

Fabrica MobilaDalin va fi gazda unuia dintre concertele Classic Unlimited

Sambata, 10 noiembrie, Fabrica MobilaDalin din Reghin va fi gazda unuia dintre cele 10 concerte Classic Unlimited, care se desfasoara in perioada octombrie-noiembrie in mai multe spatii din tara.

MobilaDalin este o companie romaneasca producatoare de mobilier tapitat, care activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 1992 si se afla pe locul 4 in topul producatorilor de mobilier tapitat la nivel national. Fabrica MobilaDalin se afla in Reghin, iar compania are produse in peste 150 de magazine din Romania, Ungaria si Republica Moldova.
La finalul anului 2017, compania a deschis primul showroom in Bucuresti.

Despre Classic Unlimited

mobila dalin

Conceptul Classic Unlimited consta intr-un turneu national de promovare a muzicii clasice in spatii neconventionale. Proiectul are ca scop sa arate ca muzica clasica poate fi mai accesibila si mai usor de inteles, iar publicul sa se simta mai deschis pentru a o intelege mai bine. Sezonul 2018 Classic Unlimited cuprinde 10 concerte de pian, sustinute de Bogdan Vaida, in locuri neconventionale din mai multe orase din Romania. Proiectul a debutat in 2015 intr-un atelier de motociclete din Germania si s-a transformat intr-un turneu de concerte de pian organizate in zeci de spatii atipice. In toamna anului 2017, Fapte a adus proiectul in Romania si a organizat 9 reprezentatii in principalele centre culturale urbane din tara. Classic Unlimited resemnifica intelesul general despre muzica clasica si promoveaza o abordare noua, foarte prietenoasa pentru o arta constransa de etichete formale si spatii conventionale.

Accesul la concerte e liber, dar e nevoie de rezervarea si confirmarea locului, care se pot face pe site-ul Classic Unlimited. Daca doresc sa sustina turneul, participantii pot dona o suma la alegere in cadrul evenimentului.

Despre Bogdan Vaida

Bogdan s-a nascut la Cluj-Napoca in 8 septembrie 1981. A absolvit Liceul de Muzica „Sigismund Toduta” din Cluj, apoi a continuat studiile la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” sub indrumarea profesoarei Ninuca Osanu Pop. In 2002 a plecat cu o bursa Erasmus in Freiburg, Germania, la „Musikhochschule”, unde a ramas pana la absolvirea studiilor. S-a stabilit in Germania, la Freiburg si a sustinut numeroase concerte in mai multe tari din Europa. In prezent, Bogdan Vaida este solistul turneului Klassik Mittendrin, care a debutat in octombrie 2015 in Germania, proiect care a inspirat Classic Unlimited.

Turneul national de muzica clasica Classic Unlimited este finantat printr-un program sustinut si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Eveniment sustinut de 

logo mobila dalin