Chiara Milan Villa Necchi

Nespresso extinde gama Ispirazione Italiana cu o colectie in editie limitata inspirata de cultura vibranta a cafelei din Italia, impreuna cu Chiara Ferragni, fashion icon italian

Nespresso incepe anul cu stil alaturi de Chiara Ferragni, fashion icon italian, care, prin dragostea ei pentru cafea, porneste intr-o calatorie de explorare printr-o serie de scurt metraje in patru parti. Inspirata de aromele delicioase si de traditiile regionale italiene ale cafelei, Chiara a dezvoltat impreuna cu Nespresso o colectie in editie limitata, extinzand gama Ispirazione Italiana cu lansarea cafelei Milano Intenso, a accesoriilor si a unui aparat de cafea. Toate acestea aduc omagiu vibratiilor urbane si aerului contemporan ale orasului Milano.

Alaturi de renumitul istoric Filippo Cosmelli, Chiara isi începe aventura in istoria fascinanta a culturii cafelei din Roma si in traditia si creativitatea frumosului oras. Impreuna, cei doi viziteaza locatii emblematice, inclusiv Antico Caffè Greco, unde se bucura de un espresso Roma si descopera traditiile italiene de prajire a cafelei. Calatoria Chiarei continua prin orasul Milano, adevarata inspiratie din spatele designului, gustului si notelor cafelei Milano Intenso, care provin din locatii istorice precum Villa Necchi, Palazzo Montedoria si Domul din Milano. Turlele aurii ale acestuia din urma si designul geometric verde intens cu accente aurii inspirat de Villa Necchi, apar in intreaga colectie editie limitata, aducand impreuna pasionatii de cafea din intreaga lume cu o eleganta atemporala si vibratii clasice.

Despre colaborarea sa cu Nespresso, Chiara Ferragni a spus: „Dragostea mea pentru cafea si Italia nu cunoaste limite, asa ca am acceptat imediat propunerea de a colabora din nou cu draga familie Nespresso pentru a dezvolta impreuna aceasta colectie in editie limitata. Noua gama a fost inspirata de creativitatea si cultura bogata a orasului Milano si sunt foarte incantata sa creez o cafea cu un profil unic, un espressor cu design inspirat de acest oras si o serie de accesorii care completeaza gama cu stil.”

Gustul Italiei inspirat de Milano

Extinderea in editie limitata a gamei Nespresso Ispirazione Italiana 2023 ureaza bun venit sortimentului Milano Intenso, conceput pentru a permite pasionatilor de cafea sa simta vibratțiile orasului Milano. Gasind un echilibru perfect intre notele de fructe dulci si condimentele bine alese, cafeaua va transpune oamenii intr-un loc cu mostenire artistica, stil de viata luxos si gust unic. Milano Intenso cuprinde eleganta, istoria si expertiza in cafea a Italiei pentru ca oamenii din intreaga lume sa se bucure de acestea.
Trezind simturile cu o combinatie clasica de note de cereale prajite si cacao, bautorii de cafea se pot astepta sa identifice note de ciocolata neagra cu fiecare inghititura. Pentru o experienta desavarsita de la inceput pana la sfarsit, Nespresso recomanda degustarea sub forma de cappuccino, pentru a releva note de piper si fructe de padure. Cafeaua foloseste o tehnica de prajire split, majoritatea boabelor fiind prajite mediu, iar cealalta parte, fiind compusa din cafea Robusta, prajita puternic.

Descoperiti cultura italiana cu o selectie de accesorii elegante

Colectia in editie limitata include, de asemenea, cana de calatorie Touch intr-o nuanta aurie foarte eleganta, precum si un set de doua cesti de espresso negru mat si auriu, permitand consumatorilor sa-si savureze cafeaua cu stil. Iubitorii de cafea pot dispune si de un aparat de cafea Nespresso CitiZ in editie limitata, cu un twist italian – cu un design ce aminteste de Villa Necchi Campiglio din Milano, ideal pentru a savura gama de cafea Ispirazione Italiana de la Nespresso, inclusiv Milano Intenso.
Colectia Ispirazione Italiana in editie limitata dezvoltata in colaborare cu Chiara Ferragni se lanseaza online si in boutique-urile Nespresso din Romania- intreaga colectie poate fi consultata aici.
Acceseaza www.nespresso.ro pentru a fi la curent cu cele mai recente noutati Nespresso.

Chiara Ferragni este un antreprenor si fashion icon italian

Cariera Chiarei a inceput in 2009 cand si-a lansat blogul personal de stil, The Blonde Salad. Cu un branding personal puternic on social media, ea si-a castigat cu succes prezenta in spatiul digital si un numar de semnificativ de urmaritori, in prezent avand peste 28 de milioane de urmaritori pe Instagram.