lavoar_Kuma

8 Martie, Ziua femeii a fost recunoscuta ca sarbatoare internationala in 1975, devenind o traditie in majoritatea tarilor din Europa si in SUA.
Ziua de 8 Martie este pe plan international Ziua Femeilor Militante, a celor datorita carora femeile au drept de vot, dreptul la proprietate, dreptul la educatie, la divort, la asistenta medicala, la contraceptie. Este o zi cand femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor, indiferent de diviziunile nationale, etnice, lingvistice, culturale, economice sau politice. Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita si in Danemarca sub acest aspect si a cunoscut o revenire in ultimii ani cand multe organizatii de femei si grupuri feminist organizeaza demonstratii, expozitii si dezbateri in intreaga tara.
In Romania in ziua de 8 Martie se sarbatoreste Femeia, bucuria vietii si motivatia de a trai. Aceasta zi ramane mai ales un prilej de rasfat pentru toate femeile, moment cand acestea primesc de la soti, iubiti sau copii mai multa atentie, flori si cadouri.

Special pentru luna martie, KUMA ofera femeilor o “bijuterie” de lavoar– LATINO 80 DIAMANTINA, la un pret special. Este un lavoar feminin, cu forme slim, continue, creat intr-o nuanta speciala de granulon crem cu irizatii aurii–KUMA DIAMANTINA.
lavoar latino 80 granulon diamantina 2
Pentru detalii si comenzi, contactati echipa KUMA: email: office@kumaromania.ro.