lavoare duble

Viata in doi este foarte frumoasa si poate fi plina de momente minunate! Ce faci insa atunci cand impartirea spatiului devine o problema si, in rutina din fiecare dimineata, niciunul dintre voi nu are timp si spatiu suficient?

Tocmai din acest motiv, Kuma va recomanda baile matrimoniale cu lavoare duble pentru a scapa de orice problema legata de spatiu si, in acelasi timp, pentru ca fiecare dintre voi sa aiba o zona speciala pentru produsele de ingrijire necesare. Dincolo de aceste motive, lavoarele duble aduc un plus de eleganta si stil in orice baie si o transforma intr-un spatiu deosebit, ce se aseamana cu un veritabil SPA.

In cazul modelelor de lavoare duble din oferta Kuma, gama de culori si materiale este extrem de variata, pentru a putea alege exact ceea ce se potriveste in baia fiecaruia. In cazul in care nuantele deschise sunt cele care va ofera acea senzatie de calm si relaxare, puteti opta pentru un lavoar dublu in nuante de glass sau Quartz alb, care, prin pietrele din compozitie, vor oferi un aspect luxury intregii bai. Pentru a obtine un ambient elegant, iesit din tipare si modern, Kuma va recomanda sa alegeti un granit inchis la culoare, precum Nero Africa sau granulonul Black Star.

Tot din categoria materialului granulon, Kuma va propune trei nuante deosebite din colectia 2018 – Mali, Lovat, Reno.

lovatmalireno

Ce poate fi mai modern si deosebit in baia voastra?

Produse in doua tipuri de suprafete, lucios si mat, cele trei noi variante sunt disponibile in gama de produse din granulon, care beneficiaza de o suprafata pulverizata cu granule si sunt acoperite cu un gelcoat special care le ofera astfel o rezistenta indelungata, precum si proprietati anti-calcar. In felul acesta baia voastra va arata ca noua foarte mult timp si va fi foarte simplu de intretinut!

Daca ati ales culoarea si materialul din care va doriti sa fie fabricat lavoarul vostru, este timpul sa alegeti si forma care se potriveste baii voastre. Fie ca vorbim de forme fluide, sau de forme minimaliste, este important de stiut ca produsele Kuma sunt realizate in asa fel incat scurgerea apei sa nu fie o problema.

Totusi, daca va doriti ceva cu adevarat deosebit, Kuma propune un bol alungit, cu doua baterii. In orice caz, este important de retinut ca, pentru un maxim de confort, lavoarul dublu necesita o lungime minima de 120-130 cm.

Nu in ultimul rand, nu uitati ca lavoarele duble pot reprezenta o varianta buna si pentru baia de oaspeti, nu doar pentru cea matrimoniala. Orice invitat in casa voastra se va simti tratat regeste si cu siguranta veti primi o multime de complimente.

Mai multe detalii referitoare la produsele Kuma si posibilitatile de creare a unui stil propriu si indraznet pentru baia voastra, gasiti pe www.KumaRomania.ro.