Smart Deco Rose1

Noua gama urbana de electrocasnice de la Franke, Smart Deco, este o gama de produse inteligente si moderne pentru orice ambianta.

Furnizor principal de sisteme de bucatarie, Franke a lansat solutii de inalta calitate, inspirationale, combinatii unice de design contemporan si inalta functionalitate, usurinta in utilizare si tehnologii inteligente.

Franke, si-a extins colectia cu hotele din gama Smart Deco, piese de design remarcabile, care combina performantele tehnice cu un pret accesibil.

Data fiind importanta bucatariei ce devine inima casei, locul in care se petrece cel mai
mult timp alaturi de cei dragi, amenajarea acesteia necesita o atentie deosebita pentru
a face ca timpul petrecut sa fie unul cat mai placut. Gama variata de produse de inalta
calitate, combinatiile unice de design contemporan, usurinta in utilizare si tehnologiile
inteligente, ajuta la obtinerea unor solutii integrate inovatoare, atat din punct de vedere
estetic cat si functional.

Colectiile de produse Franke se disting prin eleganta. Astfel, colectia Premium Frames by
Franke este o noua solutie modulara, in culori exclusive, Negru si Sampanie, in timp ce colectia Mythos subliniaza caracterul high-tech al produselor, colectia Crystal imbina rigoarea inoxului cu stralucirea sticlei. Colectia Maris furnizeaza elemente capabile sa comunice intre ele prin continuitatea suprafetelor, iar colectia Smart a fost proiectata cu gandul la un public tanar, urban.

Smart Deco Blue

Noua gama de hote Smart Deco de la Franke, are forme uimitoare si culori care adauga un element jucaus, dinamic, de design in orice bucatarie.

Smart Deco Grey

Gatitul si zonele de locuit pot fi astfel, mai usor de imbinat pentru a forma un singur spatiu de locuit. Hota Smart Deco este disponibila in culori delicate, pentru a se integra si potrivi perfect cu alte elemente colorate din bucatarie, precum baterii si chiuvete, cuptoare si plite si pentru a crea un stil de viata proaspat. Forma hotei este moderna, eleganta, usor conica si arata grozav pe perete. Sistemul de ventilatie performant permite folosirea hotei la un nivel de zgomot surprinzator de mic. Hota ofera o gama de sapte culori, pentru a da fiecarei bucatarii o atingere proprie, speciala: nuante mai calde de la alb la gri deschis si bleu sau tonuri neobisnuite, precum ar fi verde pal, roz, galben mustar sau negru. Culorile hotei pot fi combinate si potrivite in mod liber cu alte accesorii colorate din casa si componente de bucatarie pentru a crea o ambianta urbana, personalizata, care exprima stilul personal al locuitorilor unei case.

Smart Deco Rose2

Pe langa caracteristicile sale distinctive de design, hota din gama Smart Deco ofera
multiple functii inovative. Un panou intuitiv face ca hota sa fie usor de utilizat, suprafata
sa neteda faciliteaza curatarea, iar filtrele sale sunt usor de spalat in masina de spalat
vase. O banda de iluminat LED cu eficienta energetica lumineaza uniform suprafata
plitei. Hota ofera trei niveluri de putere pentru extragerea mirosurilor neplacute si a
aburului, capacitatea maxima de evacuare fiind de 650 m3/ h. Poate fi foarte eficienta la
un nivel de zgomot de doar 68 dB.Hota este deopotriva puternica si eficienta, fiind evaluata cu nivelul de eficienta energetica A.