Membrii elitei industriei de curatenie profesionala, industriala si domestica din Romania au desemnat castigatorii trofeelor “Produsul de Curatenie al Anului 2014” si „Echipamentul de Curatenie al Anului 2014”.

Premiile au fost acordate in cadrul Cleaning Show Innovation Awards, la Romexpo, Pavilion C1, in ultima zi a expozitiei Cleaning Show – singurul targ din Romania dedicat industriei de specialitate. Juriul si vizitatorii au putut alege din nu mai putin de 17 echipamente si produse care s-au inscris in competitie pentru cele doua titluri.

CLEANING SHOW INNOVATION AWARD – VOTUL JURIULUI

Juriul alcatuit din 5 specialisti a votat ca trofeul “Produsul de Curatenie al Anului 2014” sa revina companiei Diversey Care, parte a grupului Sealed Air si produsului Taski Sani 4 in 1 SmartDose.

Taski Sani 4 in 1 SmartDose este  simultan un detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant concentrat pentru curatare, indepartarea calcarului, dezinfectare si dezodorizare, ce poate fi utilizat pe toate suprafetele dure, rezistente la acid si la actiunea apei din baie.

Trofeul “Echipamentul de Curatenie al Anului 2014” a fost acordat de catre juriu companiei Studio Moderna pentru produsul Shark Steam Pocket Mop.

Shark Steam Pocket Mop este un echipament pentru curatenie ce functioneaza pe baza unei tehnologii brevetate care implica utilizarea aburului.

CLEANING SHOW INNOVATION AWARD – VOTUL PUBLICULUI VIZITATOR

Publicul specialist care a vizitat Cleaning Show a ales la randul sau prin vot produsele si echipamentele de curatenie preferate. Astfel, trofeul “Produsul de Curatenie al Anului 2014” a revenit companiei Balkan Medical Distribution pentru produsul BIOSANITIZERTM S.

BIOSANITIZERTM S este un dezinfectant ecologic pe baza de apa si peroxid de hidrogen, care nu afecteaza sanatatea si mediul inconjurator. Substanta activa a produsului se transforma dupa utilizare in apa si oxigen.

Titlul de “Echipamentul de Curatenie al Anului 2014” a fost acordat, in urma votului popular, companiei Pro Curatenie pentru sitemul Scandic SpeedRunner.

Scandic SpeedRunner este o trotineta dotata cu un mop de 120 de cm din 100% microfibra, utila pentru curatarea pardoselilor uscate din sali de expozitie, sali de sport, hale de productie sau coridoare largi. Designul, confortul si manevrabilitatea sistemului Scandic SpeedRunner il fac un echipament rapid, sigur, eficient si usor de utilizat.

Gala Cleaning Show Innovation Awards a fost dedicata si recunoasterii parteneriatelor de lunga durata pe care expozitia le-a sustinut de-a lungul celor cinci editii de pana acum. Premii speciale de fidelitate pentru excelenta colaborare si sustinere acordate industriei au fost acordate urmatoarelor companii si asociatii ale industriei: Asociatia Romana de Faciliy Management, Bers New Solutions, Cleaning Logistic, Info Curatenie, IPC Wash Systems, Karcher Romania, Pons Ro Prodcom si Shark Technology.

De asemenea, in cadrul Galei Cleaning Show Innovation Award a fost acordat, prin extragere aleatorie, un premiu constand dintr-un aspirator performant marca FOX, oferit de IPC Wash Systems. La extragere au putut participa vizitatorii expozitiei care au acordat voturi produselor

si echipamentelor de curatenie expuse in Innovation Corner si care au concurat pentru titlul de Produsul sau Echipamentul de Curatenie al Anului 2014. In plus, tot prin extragere aleatorie, au fost acordate vizitatorilor 10 premii in cadrul Tombolei Specialistului.

Gala Cleaning Show Innovation Award a fost doar unul din momentele importante ale expozitiei. In cadrul evenimentului au fost desemnati si castigatorii trofeului IMPECABILII, singura competitie din Romania adresata prestatorilor de servicii de curatenie profesionala.

In urma unei intreceri stranse, castigatorii premiilor in valoare de mii de Euro puse in joc de catre DIVERSEY CARE, parte a grupului SEALED AIR, si de catre BERS NEW SOLUTIONS, au fost:

  • PREMIUL I – Echipa Building Support Services
  • PREMIUL al II lea – Echipa NOC Team Com
  • PREMIUL al III lea – Echipa Galimex
  • PREMIUL SPECIAL – Echipa Eko Det Production

Cleaning Show si-a propus sa cucereasca industria internationala si sa se reinventeze, evoluand de la an la an. Inca de la prima editie, evenimentul a crescut in calitate. Suprafata expozitionala de anul acesta a inregistrat o crestere de 10% comparativ cu editia anterioara, iar dintre companiile participante, 12% au reprezentat companii din strainatate.

Printre brand-urile importante prezente la aceasta editie a Cleaning Show s-au numarat Taski, Hako, KarcherKiehl, Allegrini, Asevi, Buzil, Rainbow sau Sebo, care au raspuns cu entuziasm invitatiei de a participa prin intermediul importatorilor si distribuitorilor lor oficiali – Diversey Care, parte a grupului Sealed Air, ECD Italia, Karcher Romania, Multi Cleaning System, Cleaning Logistic, Pons Ro Prodcom, Pro Curatenie, Rainbow Force One si Shark Technology.