tel aviv

Tel Aviv este destinatia numarul 1 recomandata de CNN pentru calatoriile la inceput de vara

Conform CNN, Tel Aviv este cea mai potrivita destinatie pentru calatoriile la inceputul verii. Temperaturile favorabile, costurile vacantelor cu mult sub nivelul altor tari aflate in plin sezon turistic, plajele de calitate superioara si activitatile disponibile sunt doar cateva dintre motivele acestei reusite. Lista scurta a CNN include si orasele St Petersburg in Rusia, Split in Croatia, Lacul Powell, Arizona si Utah din SUA.

Potrivit CNN, primavara si toamna sunt sezoanele accesibile pentru a vizita Tel Aviv. Vara, desi este sezonul de varf, ramane cea mai populara perioada a anului din punct de vedere turistic, deoarece majoritatea europenilor opteaza pentru coasta Marii Mediterane a Israelului.

Pe langa plaje si coasta Marii Mediterane, un alt motiv pentru a alege Tel Aviv este valoarea istorica semnificativă si patrimoniul cultural abundent al acestui oras. Una dintre atractiile sale turistice majore este Orasul Alb, care face parte din patrimoniul cultural mondial UNESCO din 2003. CNN recomanda explorarea orasului, vizitatorii putand admira peste 4.000 de cladiri construite in stilul Bauhaus. Recomandarile includ si Casa Bialik, fosta casa a poetului national Hayyim Nahman Bialik, transformata in prezent intr-un muzeu.

Cititi mai multe pe www.kidnews.ro

Sursa foto: www.kidsnews.ro