Blat de bucatarie si insula Kuma

Blaturile Kuma, piese de rezistenta in orice bucatarie.

Fiecare bucatarie are nevoie de un punct focal, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe masura ce tehnologiile avanseaza si noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucatarie, acestea permit integrarea perfecta, in functie de materialele, texturile si culorile folosite pentru podele, pereti sau mobilier.

Blatul, a devenit astfel, piesa centrala in amenajarea oricarei bucatarii. De aceea, este esentiala alegerea unui blat de calitate, care sa se remarce prin finisaje de exceptie si sa se integreze armonios in ansamblul bucatariei. Nu in ultimul rand, una dintre cele mai importante decizii de design in alegerea blatului de bucatarie, este ca acesta sa fie potrivit cu stilul tau de viata. Ai nevoie de o suprafata usor de intretinut? Rezistenta la pete este o preocupare? Sau este stilul cel mai important?

O multitudine de optiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea si aspectul vor influenta cel mai probabil alegerea.

Blaturile Kuma indeplinesc aceste conditii. Sunt frumoase, create din materiale compozite, rezistente, usor de intretinut si turnate, in mod inedit, in suprafata continua cu chiuveta. Aceasta ultima caracteristica, confera blaturilor un design modern, exclusivist, dar si caracteristici speciale in utilizare, fiind mai usor de intretinut decat sistemele cu chiuvete incastrate.

Bucatarie nordline cu blat KUMA graphalit alb

Conceptul Kuma potrivit caruia spatiul va fi mai intai analizat, iar blatul de bucatarie, personalizat, lasa loc creativitatii, pentru a obtine o continuitate naturala, fluida, intre blat si bucatarie, dar si casa, in ansamblul sau. Astfel, exploreaza o interpretare moderna a bucatariei care va putea satisface dorintele oricarui client. Conceptul reprezinta o abordare unica si moderna, care pune in evident tehnologia Kuma, ce permite realizarea de blaturi de bucatarie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucata, bol si blat in suprafata continua. Intregul ansamblu blat-chiveta, se realizeaza direct din turnare, inca din fabrica, fara taieri si alipiri ulterioare.

Finisajele deosebite ale blaturilor Kuma le transforma in adevarate piese de rezistenta care trebuie explorate de cei ce isi doresc o casa contemporana, adaptata stilului de viata modern.

Produsele Kuma sunt disponibile pe comanda prin reteaua de parteneri https://www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html
Be different. Choose design. Choose KUMA.

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a Kuma A.S. din Danemarca.
Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

logo Kuma