jocurile lui sunny

Dragi pitici, mamici, bunici, va astept la mine, in primitoarea mea casa, duminica, 19 noiembrie, incepand cu ora 17.00, la Sun Plaza, la un super-spectacol ce va insoti lansarea primei mele carti – Jocurile lui Sunny! Stiu ca v-a placut foarte tare CD-ul cu cantecele de anul trecut, dar cartea este ceva, ceva…..de n-ati mai vazut.

Pentru ca stiu ca toti sunteti niste copii foarte isteti, in cartea mea (nuuu, nu de scoala!) sunt jocuri anti-plictiseala. Sunt lucruri bine de-nvatat si dialoguri de creat, aveti retete de-ncercat si chiar aveti de colorat. Tocmai v-am dezvaluit toate secretele unui dragon fericit! Pfiii, dar ce s-o intampla cu mine, de-am inceput sa scriu in rime?!

jocurile lui sunny_1

Ce va promit, e lucru mare! Acest spectacol de lansare e unul fara precedent. Voi fi prezent, e evident! Printesa Bibi – langa mine, Regele Arthur si regine, Puck Spiridusul, cavaleri, domnite si armurieri. Sunt foarte sigur, nu ma mir, c-o sa va-ntreceti in turnir, iar la final (acum aflati!) cu totii veti fi premiati! Ah, sa nu uit: si innobilati! Iar dupa jocuri fel de fel, atat va spun: Bal la Castel! Al vostru sunt, caci nu se poate sa nu dau carti si-autografe. Mai am acum doar de semnat,

Sunny, dragonul… talentat!

Mai multe detalii pe www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center si pe http://www.sun-plaza.ro/event.