Loa by Kuma 2

 

Loa by Kuma este un nou element de design cu un puternic impact vizual.

Craciunul este sarbatoarea care ne inspira, ne bucura si ne face sa devenim creativi, dornici de schimbari. De cate ori nu vi s-a intamplat sa simtiti nevoia ca, in preajma sarbatorilor, sa aduceti schimbari in ceea ce priveste amenajarea propriei case?

Loa by Kuma este noul concept executat cu tehnica de turnare continua, bolul iesind din blat, ca o poveste nordica. Loa combina puritatea designului scandinav cu eleganta fara varsta, intr-o colectie vasta, in care gama de forme si culori, pot duce la combinatii indraznete.
Materialul Rector-solid surface din care este confectionat Loa subliniaza caracterul proaspat al lavoarului, robustetea lui.

Loa by Kuma

Loa pastreaza caracterul iconic al unui element minimalist, dar,aduce un plus de versatilitate, datorita posibilitatii de a combina doua culori pentru blat, respectiv lavoar, a pozitionarii care poate fi centrata pe blat sau asimetrica, dar si gamei variate de culori disponibile.
Identitatea puternica a colectiei, este data de elementele vizuale si functionale, care creeaza o noua poveste de success in design.

Un beneficiu practice al colectiilor Kuma turnate continuu cu blatul, este lipsa imbinarilor, ceea ce face si din Loa o colectie moderna, usor de intretinut, care foloseste elemente inovative, pentru a aduce o valoare adaugata reala si rafinament in spatii diverse. Datorita siluetei sale subtiri si rafinate, Loa este clar definit, elegant si functional.

Loa by Kuma 3

Gama Loa by Kuma este disponibila in 3 variante de bol: dreptunghiular, oval, si rotund. Dimensiunile lavoarului si ale ale blatului pot fi personalizate, pentru a crea un spatiu elegant si functional.

Be different. Choose design. Choose KUMA si La Multi Ani cititorilor!