Eve Become

AVON prezinta Eve Become, cel mai nou parfum din colectia Eve, dedicate femeilor care au puterea de a-si exprima frumusetea. Eve Become are la baza un accord olfactiv inovator, inspirat de frumusetea in continua evolutie a unui fluture.

Eve Become 1
Aroma se transforma si infloreste odata cu purtatoarea pe tot parcursul zilei.

Eve Become a fost creat de maestrul parfumier Frank Voekl si este o metafora a frumusetii femeii care s-a transformat de-a lungul timpului, devenind ea insasi. Parfumul accentueaza trasaturile deosebite ale femeii datorita aromelor incantatoare floral-fructate de mar rosu si lemn de cedru ce redau o aroma proaspata, intima si vibranta. Vedeta parfumului este Acordul Butterfly care pune in evidenta unicitatea parfumului prin notele sale irezistibile de Gardenia de August, mosc si Yodanol, o molecula stabilizatoare care creste persistenta si ofera o aroma radianta, puternica si persistenta. Toate aceste arome surprinzatoare creeaza un miros care evolueaza si se transforma din floral, proaspat, pana la dulce-cremos.

Pentru o persistenta de lunga durata se recomanda urmarea a trei pasi simpli:
1. Hidratarea delicata impreuna cu Lotiunea de corp Eve Become;
2. Aplicarea parfumului pe zonele cu puls intens;
3. Reimprospatarea aromei cu mini-apa de parfum, ideala pentru orice geanta.

Pret Set Apa de parfum si Lotiune de corp Eve Become 89.00 lei
Pret Mini Apa de parfum Eve Become 16.99 lei

Setul Eve Become este ideal pentru a surprinde pe cineva drag cu un cadou inspirat, dar si pentru un moment de rasfat pentru tine.

Produsele pot fi comandate si online, pe www.avon.ro.