Branza feta la cuptor cu legume

Branza feta la cuptor cu legume, este un aperitiv cald, cu gusturi si texturi minunate, care se serveste alaturi de un pahar de vin alb Sauvignon Blanc Domeniile Samburesti, aperitiv ce va fi indragit de toata familia. Este o reteta rapida si usor de preparat.

Ingrediente pentru branza feta la cuptor cu legume

• O ceapa rosie;
• 2 fire ceapa verde;
• 1 Ardei kapia;
• 1 ardei gras;
• 2 ardei iuti;
• 4 rosii cherry;
• masline kalamata;
• ulei de masline;
• 1 lingurita oregano;
• 300 g branza feta;
• ½ lingurita fulgi chili.
• Oregano.

Mod de preparare branza feta la cuptor cu legume

Spalati si taiati ceapa rosie si cele 2 fire de ceapa verde. Spalati si taiati ardeiul gras, ardeiul kapia si ardeii iuti.

Spalati si taiati rosiile cherry. Adaugati si maslinele kalamata.

In 2 vase mici termorezistente, puneti ulei de masline, ceapa rosie , ceapa verde, ardei kapia, ardei gras, ardei iute, rosii cherry, masline, asezonati cu oregano si puneti cate o bucata de branza feta (150 g / fiecare). Adaugati putini fulgi de chili, oregano, rosii cherry, o feliuta de ardei iute, mai presarati ceapa verde, ceapa rosie, masline si putin ulei de masline si dati la cuptor, la 180 °C, timp de 30 -35 minute.

Serviti cu felii de paine prajita, alaturi de un pahar de vin alb.

Recomandarea Domeniilor Samburesti este vinul Sauvignon Blanc Domeniile Samburesti, un vin cu gust traditional romanesc ce dezvaluie o vinozitate prietenoasa, fermecatoare prin parfumul de livada inflorita, cu gust de cirese albe, gutui coapte si citrice mediteraneene. Acest vin este nascut din viile asezate pe solurile de nisipuri si argile ale platourilor Samburesti si Vitomiresti. Isi arata cele mai bune maniere la temperaturi scazute.

Reteta oferita de www.labucatarie.ro si

logo domeniile samburesti

Reteta video

Branza feta la cuptor cu legume

Serviti alaturi de un pahar de vin alb Sauvignon Blanc Domeniile Samburesti, un aperitiv cald – branza feta la cuptor cu legume, un aperitiv cu gusturi si texturi minunate ce va fi indragit de toata familia. Este o reteta rapida si usor de preparat!

Gepostet von La Bucatarie am Samstag, 2. Mai 2020