Aveti pofta de ceva de rontait? Azi vom invata sa facem crochete de peste cu crusta de migdale. Crocante, simplu de facut.

Ingredienete pentru crochete de peste cu crusta de migdale:

  • 12 fileuri de peste alb;
  • 6 linguri de faina;
  • 500 ml lapte;
  • 2 oua;
  • 4 linguri de pesmet;
  • 20g fulgi de migdale;
  • ulei, pentru prajire.

Mod de preparare crochete de peste cu crusta de migdale:

 Puneti fileurile de peste intr-un chopper si le maruntiti. Amestecati faina cu 2 linguri de lapte, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Incalziti restul laptelui si inainte de fierbere, adaugati faina diluata, amestecand constant. Acest amestec il turnati peste pestele maruntit si asezonati cu sare si piper. Daca mai e nevoie, mai puneti faina.Intr-un bol bateti ouale, intr-altul puneti fulgii de migdale si in altul puneti pesmetul. Intre timp puneti intr-o tigaie ulei. Formati chiftelute din amestecul de peste, le dati prin ou, apoi prin pesmet si la urma prin fulgii de migdale si le prajiti in baia de ulei pana cand capata o culoare aurie. Le puteti scoate cu ajutorul unei palete. Le puneti pe un servet absorbant si le serviti cu bucatale de lamaie.

www.labucatarie.ro va ureaza spor la gatit!

 

 

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarta Provence
Articolul următorIdei in gospodarie