
Ingrediente:
• 4 ciuperci mari;
• 1 ceapa tocata;
• 1 catel de usturoi;
• 60 g nuci prajite;
• 1 lingurita cimbru;
• 2 linguri pesmet;
• 100 g gorgonzola/parmezan;
• Sare, piper, ulei de masline.
Mod de preparare:
Spalati ciupercile si indepartati piciorusele. Apoi ungeti-le cu ulei de masline si puneti-le pe grill timp de 5 minute, pe ambele parti, pana cand se inmoaie. Intr-o tigaie unsa cu ulei rumeniti ceapa. Adaugati ciupercile taiate (coditele), un varf de sare si prajiti-le pana cand ciupercile capata o culoare aurie. Adaugati nucile, usturoiul, cimbrul si pesmetul. Umpleti ciupercile cu amestecul, presarati cu branza si coaceti-le timp de 10 minute la o temperatura de 180°C.
www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!