coltunasi

Ingrediente:

  • 500 g faina;
  • 2 oua;
  • 500 g branza telemea;
  • 2 cesti smantana;
  • 250 g unt;
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Se face o coca din faina si apa cu putina sare. Dupa ce se lasa putin sa se odihneasca, se intinde pe un blat de lemn presarat cu faina cu un sucitor si se taie in patrate de 5 cm. Se pune pe fiecare patrat un amestec de branza rasa cu smantana, piper si sare. Se acopera cu un alt patrat si se lipesc intre ele presand usor marginile cu o furculita. Se pun la fiert in apa sarata, clocotita. Se servesc fierbinti cu unt topit (untul se pune optional).

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

_________________________________________

logo1

Recomandarea

oala emailata 1,1L kaiserhoff

Coltunasii se pot fierbe in oala emailata de 1,1 L de la Kaiserhoff, model cu maci.

farfurie plata capucina artmadis

Se pot servi pe o farfurie plata Capucina de la Artmadis.


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentServire festiva
Articolul următorPentru toata lumea