
Daca ai pofta de ceva dulce, poti pregati rapid un desert foarte gustos cu care ii vei cuceri atat pe cei mici cat si pe cei mari.
Ingrediente pentru cheesecake cu Oreo si coaja de portocala bio, macinata
• 465 g biscuiti Oreo;
• 95 g unt;
• 250 g mascarpone;
• 250 g ricotta;
• 40 g zahar pudra;
• 1 plic zahar vanilat Bourbon;
• 10 g gelatina;
• 200 ml frisca;
• 3,4 g de coaja de portocala bio, macinata.
Mod de pregatire cheesecake cu Oreo si coaja de portocala bio, macinata
Puneti biscuitii Oreo intr-un chopper si maruntiti bine.
Biscuitii maruntiti ii puneti intr-un bol si adaugati untul topit. Amestecati bine totul pana obtineti o compozitie nisipoasa.
Pregatiti o tava cu pereti detasabili (cu diametrul de 18 cm) tapetata cu hartie de copt.
Adaugati compozitia de biscuiti si nivelati bine cu ajutorul unei linguri . Puneti forma in frigider pana pregatiti crema.
Pentru crema, puneti mascarponele si ricotta intr-un bol, adaugati zaharul pudra, zaharul vanilat Bourbon si coaja de portocala bio, macinata. Mixati bine totul si apoi adaugati gelatina hidratata (dup ace o hidratati, o topiti pe baie de aburi). O incorporati si pe ea cu ajutorul unei spatule si la urma adaugati frisca batuta si amestecati.
Scoateti forma din frigider si adaugati crema, putin cate putin, niveland-o de fiecare data.
La final, presarati un strat de frisca si coaja de portocala bio, macinata.
Este un desert racoritor si foarte delicios si pofticios!
Pofta buna cu voie buna!

Reteta oferita de
si




































