File Mignon cu Mutti, rosii taiate fin

Ingrediente pentru 4 persoane:

• 400g Mutti, rosii taiate fin;
otet de rosii Mutti;
• 2 fileuri de porc;
• 300 g bacon (feliat);
• 100 g mustar;
• telina, morcovi, ceapa;
• ulei de masline extravirgin;
• rozmarin;
• usturoi;
• sare, piper.

Mod de preparare:

Curatati fileul de porc de grasime, asezonati cu sare si piper, dati cu putin mustar si rulati cu feliile proaspete de bacon. Puneti la cuptor impreuna cu uleiul de masline, morcovii, telina, ceapa, rozmarinul si usturoiul si lasati-l pentru 30 de minute la 160°C.
Amestecati sosul in care s-a gatit carnea cu rosiile tocate fin de la Mutti si mai tineti la cuptor inca 10 minute. Feliati carnea de porc si serviti cu sos de rosii Mutti iar deasupra puneti otet de rosii de la Mutti.

Mutti va ureaza Pofta buna!

Aceasta reteta culinara este oferita de

File Mignon cu Mutti, rosii taiate fin