Paste cu morcov ceapa verde patrunjel tofu si sos de rosii cu busuioc

Tomatele sau ardeii rosii contin licopen, care ajuta la prevenirea cancerului de san si de prostata. Betacarotenul da culoarea morcovilor, iar corpul transforma acesti compusi in vitamina A, vitamina ce protejeaza ochii, oasele si sistemul imunitar. Vegetalele de culoarea verde inchis, precum broccoli si fasole verde, contin compusi care previn cancerul.

Paste cu morcov, ceapa verde, patrunjel, tofu si sos de rosii cu busuioc, o reteta pe cat de simpla pe atat de sanatoasa, rapida si gustoasa.

Ingrediente pentru paste cu morcov, ceapa verde, patrunjel, tofu si sos de rosii cu busuioc

• 250 g paste (puteti folosi paste sau spaghete in functie de preferinte);
• 200 g branza tofu;
• 300 g rosii cherry proaspete;
• 150 g morcov;
• O legatura de ceapa verde;
Busuioc bio maruntit si uscat;
• 1 legatura de patrunjel ;
• 30 ml ulei de samburi de struguri;
Sare;
Piper.

Aflati modul de pregatire al pastelor cu morcov, ceapa verde, patrunjel, tofu si sos de rosii cu busuioc de pe www.cosultaubio.ro

www.labucatarie.ro si www.cosultaubio.ro va ureaza Pofta buna cu voie buna!