Gnocchi cu Mutti pulpa de rosii

Ingrediente pentru 4 persoane:

• 250 g Mutti, pulpa de rosii; 
• 50 g ceapa tocata;
• frunze de busuioc;
• 60 g ulei masline extravirgin;
• 100 g branza mozzarella.

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie si caliti ceapa. Adaugati Mutti, pulpa de rosii si fierbeti timp de 5 minute. Fierbeti gnocchi in multa apa cu sare timp de 6-7 minute, pana cand acestia se ridica la suprafata. Ii luati cu o spumiera si ii puneti in tigaia cu sos pentru inca 2 minute. Ii serviti pe un platou cu bucati de mozzarella deasupra. Acest preparat il puteti gratina timp de 2 minute la cuptor la 250 ° C. Decorati cu mozzarela si frunze de busuioc.

Mutti va ureaza Pofta buna!

Aceasta reteta culinara este oferita de

Gnocchi cu Mutti pulpa de rosii


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLinzer Torte
Articolul următorBeneficiile ceaiului indian Masala