111

Ingrediente:

  • 200 g muschi de vita;
  • 50 ml ulei de masline Arpis;
  • 50 g crema de trufe;
  • 50 g unt;
  • 60 ml smantana;
  • 20 ml coniac;
  • 200 g cartofi;
  • 10 g rozmarin.

Mod de preparare:

Se pune uleiul Arpis la incins intr-o tigaie. Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute. Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul. Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinulsi se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.

11

77

66

88

99

Reteta italiana a fost oferita si preparata de Restaurantul Il Corso si poate fi degustata zilnic, in cadrul restaurantului din Str. Alexandru Constantinescu nr. 1, Bucuresti, sector 1 (Rondul Arcului de Triumf).

Reteta face parte din programul de educatie culinara “50 de saptamani in bucatariile lumii” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.

 

 

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

logo1

Recomandarea

tigaie inalta Eterna28cm Pentole Agnelli

Muschiul de vita se poate prepara in tigaia inalta Eterna 28 cm Pentole Agnelli