Ravioli cu carne si cu ciuperci

Ingrediente:

• 500 g faina;
• 4 oua;
• 100 g ceapa;
• 400 g carne;
• 200 g ciuperci;
• 100 g ulei;
• 50 g pesment;
• 100 g unt;
• sare si piper.

Mod de preparare ravioli:

Preparati o coca mai deasa din faina, oua, sare si apa. Din aceasta coca se intind foi care se impart in doua. Asezati pe jumatate din foi cantitati egale de umplutura, acoperiti cu cealalta jumatate de foi, taiati patrate de aluat (cu rola cu zimti pentru ravioli) astfel incat umplutura sa fie la mijlocul patratelor, lipiti marginile si fierbeti-le in apa cu sare.
Serviti-le cu pesment prajit in unt, sos de rosii si parmezan ras.

Mod de preparare umplutura ravioli:

Tocati ceapa marunt si caliti-o in ulei. Apoi, adaugati carnea trecuta de 2 ori prin masina de tocat. Ceapa si carnea trageti-o impreuna la tigaie 25 – 30 de minute, stingandu-se din cand in cand cu putina apa. Opariti ciupercile, taiati-le julien si caliti-le in unt. Adaugati-le la carne si treceti-le impreuna prin masina de tocat.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!

Aceasta reteta culinara este o reteta simpla, ce poate fi pregatita pentru o cina cu prietenii sau familia.