Topping raw vegan de ciocolata. Placerea prelungita din farfurie

Acest topping raw vegan de ciocolata poate face diferenta intre un desert bun si unul spectaculos. De fiecare data cand servim o prajitura sau o felie de tort raw vegan, gustul desavarsit al desertului este dat de topping-ul cu care asezonat desertul. Se pare ca, de fiecare data, desertul se termina primul iar, la final, topping-ul este cel care ramane si, astfel, se prelungeste placerea desertului delicios care tocmai s-a terminat.
Pentru aceasta placere prelungita din farfurie, vreau sa va impartasesc astazi reteta culinara a topping-ului raw vegan de ciocolata. Si pentru ca este raw vegan, adica fara foc, fara zahar, fara lapte si fara faina, avem “voie” la extra topping cu plus de savoare si gust.

Ingrediente:
• 3/4 cana sirop agave;
• 3/4 cana pudra cacao raw;
• 2 lingurite vanilie;
• 3/4 cana ulei de cocos (incalzit la baie marin ca sa devina lichid);
• apa calduta.

Mod de preparare:

Blenduiti cacaoa, vanilia si siropul de agave. Setati apoi blender-ul pe viteza mica si turnati incet uleiul de cocos. Adaugati progresiv si apa calduta pana obtineti consistenta dorita. Pastrati la temperatura camerei sau depozitati in frigider. Il puteti pastra cel putin 2 zile. Atentie! Ce ramane pe vasul blenderului, nu aruncati niciodata! Manacati, evident…cu lingurita sau cu degetul:)

Sfatul degustatorului:
Acest topping gustos si delicios il puteti pune peste orice desert cu care doriti sa va delectati (inghetata raw vegana, tort raw vegan, prajituri, budinci).

Sursa: http://www.rawcoco.ro/