Ingrediente:

• 20 frunze de varza murata;
• 15 – 20 nuci;
• 1 ceapa mare de apa;
• 4 legaturi verdeturi;
• 150 g unt;
• ½ lingurita pulbere de plante aromatice si condimentare;
• ½ lingurita pulbere de alge;
• 2 lunguri ulei de samburi de struguri;
• 2 linguri tarata.

Mod de preparare:

Taiati felioare miezul de nuca, amestecati cu ceapa si o legatura de verdeturi taiate marunt, cu pulberile si tarata, apoi incorporati cu untul care a fost frecat spuma. Scurgeti frunzele de varza bine in mana (nu se spala si nu se tin in apa), scoateti nervura principala, taiati in bucati potrivite si inveliti sarmalutele care se aseaza pe un platou pentru a fi servite. Se pot asezona cu bucati de rosii, verdeata sau suc de rosii facut in casa.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!

 

 


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTarta cu ciuperci
Articolul următorCat are voie la computer?