Ingrediente:
- 14 rosii mici;
- 1 lingura ulei de masline;
- 2 linguri ceapa tocata;
- 1 lingura suc de lime;
- 3 avocado;
- ½ lingurita patrunjel tocat;
- sare si piper;
- 2 lingurite ardei iute tocat.
Mod de preparare:
La fiecare rosie, taiati capacul si scoateti, cu ajutorul unei lingurite, semintele si pulpa din mijlocul lor. Toacati marunt continutul scos si picurati in fiecare rosie curatata putin ulei de masline si suc de lime. Lasa-le la temperatura camerei cat preparati guacamole. Curatati avocado si zdrobiti-l cu o fruculita. Adauga miezul rosiilor, tocat, patrunjelul, ceapa, ardeiul iute, sarea si piperul si amestecati bine. Umpleti fiecare rosie cu guacamole si serviti imediat.
www.labucatarie.ro va ureaza spor la gatit si Pofta buna!