Acasă Sfaturi Sfaturi Gastronomice Sparanghel uscat SfaturiSfaturi Gastronomice Sparanghel uscat Distribuiți pe Facebook Distribuiți pe Twitter Partea lemnoasa si cojile de sparanghel ce raman de la gatit se pun la uscat. Dau supei un gust foarte bun. ARTICOLE SIMILAREDE LA ACELAȘI AUTOR Sfaturi Gastronomice Cum fierbeti scoicile! Sfaturi Gastronomice Scoateti usor cojile de ou! Sfaturi Gastronomice D’ale Merengului Sfaturi Gastronomice Beneficiile consumului de dovlecei Sfaturi Gastronomice Cum puteti obtine fructele uscate Sfaturi Gastronomice Din secretele painii Sfaturi Gastronomice Din secretele aluatului de placinte Sfaturi Gastronomice Sparanghelul, o leguma plina de beneficii, care se gateste usor Sfaturi Gastronomice Cum valorificati vinul uitat peste noapte pe masa Sfaturi Gastronomice Cum puteti combina legumele cu plantele aromatice sau cu condimente Sfaturi Gastronomice Rosiile in bucatarie Sfaturi Gastronomice Cum pastrati cel mai bine ceapa Ultimele retete Cartofi la cuptor cu ierburi Aperitive 09/03/2023 Cheesecake cu Oreo si coaja de portocala bio, macinata Deserturi 28/03/2022 Ciuperci cu sos alb, patrunjel si mamaliga Feluri de Baza 25/03/2022 File de crap cu sos de portocale si piure de morcovi Feluri de Baza 30/12/2021 Tort cu mousse de afine si crema de mascarpone cu frisca Deserturi 29/12/2021 Ultimele noutati De ce creste popularitatea jocurilor de masa din cazinourile online LifeStyle 20/03/2024 De ce recomanda toata lumea sistemul de numarare a cartilor Hi-Lo? LifeStyle 31/01/2024 Dezechilibre nutritionale semnificative la copiii din mediul urban si cel rural LifeStyle 29/01/2024 Monini, eleganta si calitate in fiecare picatura LifeStyle 18/12/2023 Castigatorii primei editii Food Content Creators Awards LifeStyle 11/12/2023