
Muschiulet de vitel in bacon, iata o reteta satioasa si savuroasa! Atentie, acest muschiulet este o carne extrem de frageda si suculenta si se gateste intr-un timp foarte scurt.
Ingrediente pentru muschiulet de vitel in bacon:
• 700 g muschi de vitel;
• 200 g bacon (taiat in felii subtiri);
• 2 fire de rozmarin;
• 1 lingurita rasa boabe de mustar macinate;
• 50 g unt;
• 1 lingura hrean proaspat ras;
• sare;
• piper.
Mod de preparare muschiulet de vitel in bacon:
Curatati muschiul de vitel de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l bine de apa si taiati-l in felii de aproximativ 3 cm grosime. Amestecati untul cu boabele de mustar macinate, rozmarinul tocat cat mai marunt, hreanul ras pe razatoarea mica si un praf de piper. Omogenizati bine si cu acest amestec ungeti feliile de carne. Rulati fiecare felie de carne in bacon si legati-o cu ata alimentara. Puneti carnea astfel pregatita pe un gratar bine incins si frigeti-o la foc iute cate 5-6 minute pe fiecare parte. Serviti medalionul dup ace l-ati luat de pe gratar, cu o garnitura la alegere.
www.labucatarie.ro va ureaza spor la preparat si pofta buna!