Inovatie si roboti, la Cleaning Show 2022

• Accesul la expozitie, gratuit
• Demonstratii LIVE zilnice cu “regii curateniei”si alte echipamente inteligente
• Produse si accesorii eco-friendly
• Masini de curatenie lansate in premiera internationala

Bucuresti, 30septembrie 2022

Cleaning Show, singura expozitie pentru industria de curatenie profesionala din Romania, are loc intre 4 si 7 octombrie 2022, la Romexpo (Pavilion B1). Expozitia reuneste pe o suprafata de expunere de peste 1400 m.p.producatori, importatori – distribuitori si antreprenori din aria curateniei profesionale.

Timp de patru zile, profesionistii din facility management, furnizorii de servicii de curatenie, managerii din real estate, administratorii si directorii de companii interesati de servicii, produse si echipamente profesionale vor avea acces la peste 100 de branduri de top din Belgia, Bulgaria, Polonia si Romania: de la echipamente pentru HoReCa sau de birouri, pana la consumabile si detergenti, de la roboti de curatenie si igienizare pana la masini de curatare-frecare si aspirare, destinate unor spatii largi de interior sau exterior.

Intrarea este libera şi se face pe baza inregistrarii online aici sau a completarii la fata locului a formularului digital. La final, vizitatorul primeste un cod de bare, care va fi scanat la intrarea in expozitie.

Program de vizitare:
• marti-joi – 4-6 octombrie: 10.00 – 18.00
• vineri – 7 octombrie: 10.00 – 16.00

REX -Regele curateniei (premiat la Amsterdam) este prezent la Cleaning Show

La expozitieau loc demonstratii LIVE cu roboti, detergent si alte echipamente de ultima generatie. Astfel, cei interesati pot asista la testarea performantelor unor echipamente (masini, aspiratoare, dispozitive de curatare si igienizare etc.) de ultima generatie, unele prezentate in premiera in Romania.

Vizitatorii il vor vedea la lucru pe “Regelecurateniei, robotul REX, care poate curata o suprafata echivalenta cu cea a unui teren de fotbal (4032 mp) in doar o ora.

De asemenea, cei prezenti pot face cunostinta si cu robotii de curatenie Leo, sustenabili si eficienti, alimentati de o retea cuprinzatoare de senzori LIDAR, camere de adancime si 5 sonare, capabili sa traverseze zonele cu trafic intens cu urmarirea active a obstacolelor si sa se adapteze la mediile in schimbare, fiind perfecti pentru curatenia de zi si de noapte.

Smart cleaning cu masini lansate la Cleaning Show in premiera internationala
Conceptul de curatenie inteligenta este tot mai present si in Romania.De aceea, de la demonstratii nu vor lipsi echipamente si masini inteligente destinate curateniei industriale, celei dupa constructii sau celei din gradini si alte spatii verzi.

Mai mult, producatori danezi de top vor lansa la Cleaning Show, in premiera internationala, Liberty SC 60, masina de curatenie ce are un sistem de operare autonoma foarte puternic, ceea ce o face foarte performanta pentru curatarea podelelor in cele mai mari spatii interioare din lume.

La expozitie vor fi prezente si modele recente de masini de frecat-aspirat, de maturat-aspirat, aspiratoare inclusiv de tip rucsac, cu baterii, pentru curatarea si igienizarea spatiilor precum: centre comerciale, cladiri de birouri, sali de conferinte, unitati sanitare si institutii publice, hale de productie si de depozitare, magazine mari, depozite logistice,parcari, gari sau aeroporturi. Prin folosirea acestora se economiseste apa, detergent, energie electrica, ceea ce duce la o reducere considerabila de costuri.

Cleaning Show 2022 vine si cu testari de detergenti, accesorii, produse si echipamente de dozare pentru igiena si curatenia oricarui obiect sau suprafata din spatii ca: bai, bucatarii, podele, ferestre, birouri, spalatorii auto, gradini, mobilier urban sau casnic.

Conferintele Cleaning Show

Pe parcursul expozitiei au loc si o serie de evenimente (Conferinte si workshop-uri) prin care vizitatorii au posibilitatea de a afla tendintele din industrie. Printre temele conferintelor se numara: optimizarea proceselor si reducerea de costuri in facility management, servicii de curatenie, productie si distributie de accesorii, echipamente si produse viabile, vandabile si eco-friendly (prietenoase cu mediul), politicile si strategiile din industria de curatenie profesionala.

Mai multe informatii despre evenimentele conexe ale expozitiei gasiti aici: https://www.cleaningshow.ro/evenimente2022/

Conceptul editiei 2022

Era digitalizarii si a constientizarii impactului industrial asupra mediului este in plina desfasurare si isi lasa amprenta asupra activitatilor din toate industriile.

Drept urmare, Cleaning Show 2022 aduce in prim-plan conceptul E-Cleaning, atat prin tehnologiile şi solutiile prezentate, cat şi prin punerea in evidenta a caracteristicilor acestora, ce se refera la protectia mediului si la economisirea resurselor.
Multe dintre produsele si solutiile prezentate la standurile companiilor se incadreaza in paradigma “responsabilitate fata de mediu” si in respectarea standardelor ce urmaresc reducerea si eliminarea cantitatii de microplastic in productie.

Cleaning Show 2022 este organizat de EUROEXPO Fairs, organizatorul celor mai mari targuri de business din Romania, si Romexpo, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Expozitia este cea mai buna platforma de business si networking, care aduce in prim-plan noutatile unei industrii in continua schimbare, dominata din ce in ce mai mult de tehnologie si robotizare.

Informatii suplimentare despre Cleaning Show 2022 se pot gasisi pe:

http://www.cleaningshow.ro
Facebook – https://www.facebook.com/cleaningshow.ro
You Tube –