Ingrediente:

• 400 g hribi;
• 2 linguri de unt (pentru uns tava);
• 1 pachet aluat de tarte;
• 150 g branza telemea;
• 150 g cascaval;
• 2 oua;
• 80 g unt;
• 400 g bacon;
• 4 fire patrunjel;
• ½ pahar brandy;
• sare;
• piper.

Mod de preparare:

Intr-o tigaie topiti untul, adaugati bacon-ul taiat felii si turnati brandy-ul. Lasati pe foc pana se evapora brandy-ul. Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in felii, pe lungime. Puneti ciupercile in tigaie peste bacon, sarati si piperati. Tineti 1 minut la foc mare amestecand incontinuu, apoi inca 5 minute la foc mic.
Radeti cascavalul si telemeaua prin razatoarea mare, amestecati bine cu un ou batut.
Tapetati o forma de tarta cu unt si apoi intindeti foaia de tarta. Intepati cu o furculita din loc in loc si turnati amestecul de branza si cascaval peste foaia de tarta si intindeti uniform.
Peste acest amestec turnati ciupercile si bacon-ul. Puneti deasupra verdeata si un ou batut si dati la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste uniform. Se serveste calda, insotita de vin rosu.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!

 


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentNuggets de pui pregatiti acasa
Articolul următorSarmale cu nuci