crema ciocolata

Ingrediente:

  • 400 ml de lapte fara grasime;
  • 100 ml frisca lichida;
  • 25 g amidon de porumb;
  • 40 g cacao neagra;
  • 80 g zahar brun.

Mod de preparare:

Se amesteca amidonul cu cacao si zahar intr-un bol. Se fierbe laptele si smantana intr-un vas. Se toarna laptele fierbinte in amestecul de cacao, amestecand, apoi se toarna inapoi in vas. Se aduce la fierbere amestecand continuu. Se da vasul de pe foc si se imparte in forme de ramekin si se lasa la racit. Dupa racire se baga la frigider. Aceasta crema va fi buna si a doua zi.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna!

logo gastromag

Recomandarea

 

cratita sosuri

Amestecul se poate prepara intr-o cratita de sosuri cu capac, gama Blaumann modern, 16 cm

 

 

 

Formaramekin

Crema de ciocolata se poate servi in forme ramekin Kuchenprofi


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPepenele
Articolul următorRulouri de primavara