Crochete cu migdale

 

Ingrediente pentru crochete cu migdale:

• 6 cartofi;
• O ceasca de lapte de soia sau lapte de migdale;
• 2 linguri de faina integrala;
• 3 linguri de drojdie uscata;
• 100 g migdale;
• 3 linguri ulei de samburi de struguri;
• ½ lingurita praf de copt;
• 1 lingurita oregano;
• un praf de sare.

Crochete cu migdale, un aperitiv delicios, crocant si mai ales sanatos. Va fi cu siguranta pe placul celor mici si nu doar.

Mod de preparare pentru crochete cu migdale:

Spalati cartofii, curatati-i de coaja si taiati-i in cubulete. Ii fierbeti, ii scurgeti si ii pasati pana obtineti un piure tare. Adaugati laptele de soia sau de migdale, drojdia, sarea, faina, praful de copt, jumatate din migdalele macinate si uleiul. Omogenizati bine totul si din amestecul obtinut formati crochete, le dati prin restul de migdale maruntite mari si le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor, la 180 °C pana devin aurii. Se servesc cu iaurt sau alte sosuri (in fucntie de preferinte) si / sau salata.

www.labucatarie.ro va ureaza spor la gatit!