bors hribi

Ingrediente:

  • 600 g hribi proaspeti;
  • 75 g ulei;
  • 100 g ceapa;
  • 100 g morcovi;
  • 100 g telina;
  • 50 g orez;
  • 2 legaturi de verdeata;
  • 1,5 L bors Olympia;
  • 15 g usturoi;
  • sare.

Mod de preparare: Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei, impreuna cu ciupercile taiate julien. Dupa aproximativ 10 minute se adauga morcovii si telina rasa pe razatoare si se calesc in continuare inca 10 minute. Se sting cu apa, se adauga sare si se pun la fiert. Borsul Olympia se fierbe separat si apoi se toarna in oala cu ciuperci impreuna cu mujdeiul de usturoi. Orezul se fierbe separat si se adauga la bors. Se potriveste gustul de sare, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata.

Olympia va ureaza Pofta Buna !

______________________________________

Olympia

Recomandarea

sticla bors print

Folositi borsul proaspat si nu cel uscat, pentru ca cel proaspat pastreaza toate elementele nutriente si ofera gustul ciorbelor preparate de bunica.