cosulete cu mascarpone

 




Ingrediente pentru cosulete cu mascarpone:
• 500 g biscuiti ovaz;
• 150 g unt;
• 3 linguri lapte de migdale;
• 300 g mascarpone sau crema de branza;
• 2 linguri de miere sau sirop de artar;
• 300 g capsune;
• frunze de menta (optional).

Cosulete cu mascarpone, o reteta culinara pentru cei mici. Este simplu de pregatit, foarte delicioasa si foarte sanatoasa. Este un desert de sezon, iar capsunile pot fi inlocuite cu succes de zmeura, afine, mure sau chiar cu rodie.

Mod de preparare pentru cosulete cu mascarpone:

Puneti biscuitii in chopper si sfaramati-i bine pana obtineti un pesmet foarte fin.
Amestecati pesmetul cu untul topit si cu laptele. Cand compozitia este omogena, ungeti niste forme de ramekin cu unt. Coaceti la 175 °C pana devin aurii. Scoateti cosuletele din forme cat sunt calde si lasati-le la racit.. Intre timp, spalati capsunile, amestecati branza mascarpone sau crema de branza cu mierea sau siropul de artar si umpleti cosuletele cu branza mascarpone sau cu crema de branza, ornati cu multe capsuni si frunze de menta. Presarati foarte putin zahar pudra.

www.labucatarie.ro va ureaza spor la prajiturit!


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTerina cu branza
Articolul următorBranza Appenzeller