bucatarieavocado

Ingrediente:

  • 2 fructe de avocado coapte;
  • 80 g quinoa rosie Rapunzel;
  • 250 ml de apa;
  • 50 g branză de vaci degresata;
  • 100g branza feta cubulete;
  • ulei de citrice cu masline Citrolive Rapunzel;
  • sare cu ierburi Herbamare Asia de la A.Vogel;
  • ardei rosu pentru ornat.

Mod de preparare:

Fierbem quinoa in 250 ml de apa, intr-o oala cu capac, aproximativ 20 minute. Stingem focul si lasam quinoa la umflat 5 minute cu oala acoperita, apoi se ia capacul si se lasa la racit. Intre timp se taie avocado in jumatate, se scoate miezul cu o lingurita si se taie cubulete. Se amesteca cubuletele de avocado, branza feta si branza de vaci si se condimenteaza cu sare Asia si ulei de citrice Citrolive. Umplem jumatatile de avocado cu compozitia obtinuta si ornam cu fasii de ardei dupa plac.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !Sursa: Retetebio