Crochete cu Mutti, rosii decojite
Dificultate: Usor
Timp de preparare: 20 minute
Timp de gatire: 20 minute.
Ingrediente pentru 4 persoane:
• 400 g Mutti rosii decojite;
• 100 g faina;
• 100 g pesmet;
• 2 oua;
• 1 lingura lapte;
• 1 lingura parmezan ras;
• sare si piper.
Mod de preparare:
Scurgeti bine rosiile decojite de la Mutti si apoi le intindeti pe o hartie sugativa sau un servetel. Intre timp, amestecati ouale cu sarea, piperul, laptele si parmezanul. Treceti rosiile mai intai prin faina, apoi prin ou si in cele din urma prin pesmet. Prajiti-le in ulei de arahide si serviti-le.
Crochete cu dovlecei si Mutti, dublu concentrat de rosii
Ingrediente pentru 4 persoane:
• 2 linguri Mutti dublu concentrat de rosii;
• 1 dovlecel;
• 1 ceapa mica;
• 2 linguri parmezan ras;
• 1 ou;
• 150 g faina;
• sare si piper.
Mod de preparare:
Radeti dovlecelul si apoi il lasati sa se scurga foarte bine. Puneti-l intr-un castron impreuna cu ceapa tocata. Adaugati Mutti dublu concentrat de rosii, oul, parmezanul, jumatate din cantitatea de faina, sare si piper. Amestecati pana obtineti un aluat neted. Formati crochete de 6 cm lungime si 1 cm grosime, treceti-le prin faina ramasa si prajiti-le in ulei.
Chiftele vegetale cu Mutti, rosii decojite
Ingrediente pentru 4 persoane:
• 400 g Mutti rosii decojite (fara suc);
• 4 oua;
• 60 g parmezan;
• 100 g faina;
• 4 linguri apa minerala;
• sare si piper;
• o lingura de seminte de susan.
Mod de preparare:
Amestecati impreuna ouale cu faina, parmezanul, apa minerala si un varf de cutit de sare si piper. Lasati sa se omogenizeze timp de 30 minute. Treceti Mutti rosiile decojite prin aluat dupa care prajiti in ulei de floarea soarelui bine incins. Serviti cu Mutti otet de rosii si seminte de susan.
Aceaste retete culinare sunt oferite de