
Pentru ca este sezonul lor, legumele la gratar sunt ingredientele vedeta atat pentru vegetarieni cat si pentru cei care tin post.
Ingrediente pentru legume la gratar
• 60 ml ulei de masline;
• 1 lingura otet balsamic;
• 1 lingura condimente pentru carne la gratar Kamis;
• 1 lingurita mustar Dijon Kamis;
• dovlecel de vara mediu, taiat pe lungime in felii groase;
• 1 zucchini mediu, taiat pe lungime in felii groase;
• 8 bucati de sparanghel;
• rosii, taiate pe jumatate;
• 1 ceapa rosie mica, feliata.
Mod de preparare legume la gratar
Puneti intr-un bol uleiul, otetul, condimentele pentru carne la gratar si mustarul si amestecati bine. Splati si taiati legumele, apoi le puneti intr-o punga resigilabila, apoi adaugati marinada si amestecati astfel incat legumele sa fie perfect acoperite. Refrigerati cel putin o ora. Scoateti legumele si pregatiti-le la gratar cate 6-8 minute pe fiecare parte. Pentru a le gati mai bine, le puteti pune intr-o plasa pentru gratar sau pe betisoare de frigarui.
La aceasta reteta s-a folosit urmatoarele produse Kamis
Condimente pentru carne la gratar
Atunci cand preparati o carne la gratar, veti avea parte de o aroma specifica. Cu ajutorul condimentelor GRILL de la Kamis gustul preparatelor la gratar sau tigaie se imbogateste, iar condimentele macinate grosier dau un aspect atractiv acestora.
Avand la baza condimentele Kamis pentru carne la gratar puteti pregati “ulei picant” amestecand o treime de pahar de ulei cu 3 linguri de condiment Kamis GRILL. Acesta poate fi o marinada delicioasa pentru ungerea carnii inainte si in timpul frigerii, precum si ca adaos la carnea tocata.
Mustar Dijon
Mustarul Dijon este produs, avand la baza reteta originala din regiunea Dijon. Are un gust exceptional de iute, dar, innobileaza cu succes gustul fripturilor, sosurilor, mezelurilor si branzeturilor.
Aceasta reteta a fost oferita de
www.labucatarie.ro va ureaza spor la pregatit si Pofta buna cu voie buna!