Este o reteta culinara pentru vegetarieni, pentru 4 portii ce se pregateste in 45 – 50 minute.
Ingrediente pentru 4 portii:
• 4 cartofi mari;
• 2 cepe;
• 5 catei de usturoi;
• 100 g soia;
• 2 felii franzela;
• 1 legatura patrunjel;
• 1 legatura marar;
• 150 ml ulei;
• 400 g nuci macinate;
• faina;
• sare / piper.
Mod de preparare:
Curatati legumele si dati-le prin razatoare (ochiurile mari). Adaugati franzela inmuiata in apa si stoarsa bine si soia, tinuta in apa 30 de minute pentru a se inmuia si apoi stoarsa. Dati ceapa si usturoiul prin razatoare (ochiurile mici) si adaugati-le in compozitie. Puneti apoi mararul si patrunjelul tocate marunt, nuca si potriviti de sare si piper. In compozitie, adaugati atata faina cat sa se lege bine ingredientele dupa amestecare. Cu mainile ude, modelati chiftelele pe care le prajiti in ulei.
Atentie! Schimbati uleiul de fiecare data dupa ce prajiti.
www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!