Rulouri cu pesto, rosii uscate si masline

Ingrediente:

• 500 g faina;
• 1/2 lingurita sare;
• 2 linguri condimente;
• 1 lingura ulei de masline;
• 250 ml apa calduta;
• 1 cub de drojdie proaspata.

Ingrediente pentru umplutura:
• 1 borcan pesto;
• 1 borcan de rosii uscate;
• 200 g masline;
• 200 g parmezan.

Mod de preparare:

Dizolvati drojdia in apa calduta, adaugati restul ingredientelor si amestecati cu paletele pentru aluat de la mixer. Framantati un aluat de consistenta medie, il acoperiti si il lasati 1 ora la dospit. Apoi intindeti aluatul sub forma unui dreptunghi (40 cm x 30 cm) pe suprafata de lucru tapetata cu faina. Ungeti aluatul cu pesto. Apoi scurgeti rosiile uscate si maslinele, taiati-le in bucati mici si presarati-le peste pesto. Apoi presarati cu parmezan, rulati si aseazti intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti 30 de minute la 200°C. Cosumati atat cald cat si rece.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!