bucatariecrevetisicalamariculegume

Ingrediente:

  • 4 bucati de creveti;
  • 2 bucati de calamar;
  • 50 g de brocoli;
  • 50 g de morcovi;
  • 50 g de conopida;
  • 2 bucati de urechi de lemn;
  • 3 bucati de ciuperci aromate;
  • ¼ ardei;
  • sare, zahar, amestec de condimente dupa gust;
  • 2 linguri vin de orez;
  • ½ lingurita de ghimbir tocat;
  • ulei Arpis;
  • supa de legume;
  • usturoi;
  • amidon;

Mod de preparare:

Intr-un woc se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor, si se lasa pe foc, dupa care se pun la scurs. Intr-un alt woc se adauga cateva picaturi de ulei Arpis, se pune la calit ghimbirul tocat marunt, usturoiul si se adauga otetul de orez. Se adauga supa de legume si se leaga cu amidon. La sfarsit se adauga zaharul, sarea, piperul si alte amestecuri condimente.

Reteta chinezeasca a fost oferita si preparata de Restaurantul Nan Jing si poate fi degustata zilnic, la restaurantul din cadrul hotelului Minerva din Str. Gheorghe Manu nr.2-4, Sector 1, Bucuresti

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDrob de miel si pasare
Articolul următorVinurile Chablis