
Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatire: 20 minute
Ingrediente pentru 4 portii:
• 600 g gnocchi;
• 1 vanata;
• mozzarella taiata cuburi;
• 300 g Mutti rosii decojite, zdrobite;
• 1 pahar vin alb;
• 1 catel de usturoi;
• 6 frunze busuioc;
• 2 linguri patrunjel tocat;
• 2 ardei iuti mici;
• 4 linguri ulei de masline extra virgin;
• sare.
Mod de preparare:
Spalati vanata si taiati-o cubulete. Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati usturoi si ardei iute si sotati timp de 10 minute vanata. Adaugati vinul alb si lasati sa se evapore la foc mic. Completati cu Mutti rosiile decojite pe care le fierbeti timp de 10 minute. Presarati cu patrunjel si busuioc. Intre timp fierbeti gnocchi in apa clocotita cu sare pana se ridica la suprafata. Lasati-le la scurs dupa care amestecati cu sosul. Sotati-le timp de 1-2 minute si adaugati bucatile de mozzarela. Serviti fierbinte.
Aceaste retete culinare sunt oferite de