bucatariesalata

Ingrediente:

  • 200 g paste gnocchi (se gasesc in comert sau se pot face in casa);
  • 100 g rucola;
  • ½ pepene galben cantalup;
  • 100 g prosciutto crudo;
  • 200 g branza feta;
  • o lingurita oregano;
  • o lingurita busuioc;
  • 2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare:

Se fierb gnocchii confor instructiunilor de pe ambalaj ( aproximativ 10 minute), 1 l de apa, in care se adauga sare, la 100 g de paste. Cand pastele s-au fiert se scurg si se lasa sa se raceasca. Nu clatiti pastele dupa fierbere. Intre timp, intr-un bol se pun frunzele de rucola, pepenele galben taiat cubulete, prosciutto crudo pe care il rupem fasii si branza feta taiata cubulete. La final se adauga gnocchii si uleiul de masline, care a fost in prealabil amestecat cu condimentele. (Adina Florescu)

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !