Fursecuri sarate cu branza roquefort




#gatestealtfel cu faina Arpis 550 si descopera reteta delicioaselor fursecuri sarate cu branza roquefort. Spor la gatit!

Ingrediente pentru 12 fursecuri:

• 200 g faina alba din grau Arpis 550;
• 50 g unt;
• 50 g branza Roquefort;
• 40 g miez de nuca;
• 1 ou;
• drojdie de bere praf;
• sare.

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati faina alba din grau Arpis 550 cu drojdia si sarea. Adaugati untul si branza roquefort si amestecati bine pana se obtine un aluat omogen sfaramicios. Adaugati oul si miezul de nuca pisat. Formati mici bule din aluat si puneti-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt si faina Arpis. Apasati pentru a obtine o forma plata de aproximativ 1 cm inaltime. Preincalziti cuptorul la 180 grade si coaceti fursecurile timp de 20-25 minute. Dupa ce s-au copt, lasati-le la racit pe un gratar. Dupa ce s-au racit puteti sa le pastrati intr-o punga de hartie.

Aceste fursecuri se pot folosi in locul painii si pot insoti supele crema de legume, salatele sau se pot consuma simple, ca apertitiv, alaturi de un pahar de vin.

Reteta culinara recomandata de Arpis!