reteta

Ingrediente:

  • 80 g carnati oltenesti;
  • 80 g carnati de porc;
  • 70 g toba;
  • 100 g muschi tiganesc;
  • 150 g pulpa de porc;
  • 200 g ceapa;
  • 100 ml ulei;
  • 3 linguri bulion;
  • 100 ml supa de oase;
  • 100 ml vin;
  • 10 g patrunjel;
  • Sare, piper, dupa gust

Mod de preparare:

Pulpa de porc, carnatii, muschiul tiganesc si toba se taie in cuburi mari si se calesc in ulei.La inceput pulpa si apoi restul ingredientelor.In uleiul ramas se prajeste ceapa, apoi se toarna bulionul si se stinge cu supa de oase. Se adauga astfel, in sosul obtinut carnea si vinul si se condimenteaza dupa gust.Cand e aproape gata, se presara deasupra patrunjelul tocat marunt.

Reteta ”Mancarea Pandurilor” a fost oferita si preparata de Casa Oprescu.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

____________________________________

logogastromag

Recomandarea

cratitacucapac

Reteta se poate prepara intr-o cratita cu capac Fry Pan Teracotta 28 cm Blaumann

vasoval

Si poate fi servita pe un vas oval Tabacco DeSilva