cocurei

Reteta face parte din programul de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications, in parteneriat cu brandul Gold Maya si Kotanyi Romania.

Fotografiile retetei au fost realizate de Point Studio iar filmul de preparare a fost produs de New Multimedia Solutions.

Ingrediente:

  • 500 g faina de malai Gold Maya;
  • 1 lingura faina alba Gold Maya;
  • 1 lingura zahar Margaritar;
  • ½ lingurita sare Kotanyi;
  • ½ lingurita bicarbonat Dr. Oetker;
  • 1 cutie lapte batut Traditii din Romania (490 ml).

Mod de preparare:

Malaiul Gold Maya se pune intr-un bol, dupa care se adauga restul ingredientelor.Se amesteca pana se obtine o coca groasa. Se unge tigaia cu ulei apoi se ia cate o ligura de compozitie si se pune la prajit.

Reteta traditionala din Maramures ”Cocurei” a fost oferita de Complex Lostrita, din Blidari, judetul Maramures si a fost preparata de Dan Silviu Boerescu a.k.a. Bucatarescu, in cadrul Campaniei ”Descopera traditiile culinare romanesti!”.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

_______________________________________

logo1

Recomandarea

 

bol din sticla yena Nadir 4L

Aluatul se pregateste intr-un bol din sticla yena Nadir 4 L