• 3 fire de praz (numai partea alba);
• 1/2 kg cartofi;
• 2 linguri de unt;
• 2 linguri de smantana;
• 1,5 l apa;
• sare;
• piper;
• patrunjel.
Ustensile de bucatarie:
• Blender manual 6 in 1 Aura, Russell Hobbs
Mod de preparare:
Puneti untul la topit intr-o oala, adaugati prazul tocat, lasati-l sa se inmoaie fara sa se ingalbeneasca. Adaugati cartofii curatati si taiati cuburi. Acoperiti cu apa si lasati-i sa fiarba bine. Apoi mixati cu ajutorul blenderului manual 6 in 1 Aura de la Russell Hobbs cu smantana, sare, piper. Puneti in castroane si ornati cu patrunjel.
Sfatul bucatarului: Puteti inlocui apa cu zeama de pui, puteti adauga telina, ceapa etc.
Serveti cu crutoane de paine rumenite in unt.
Aceasta reteta culinara este de origine frantuzeasca.
www.labucatarie.ro va ureaza Pofta buna!
La aceasta reteta culinara s-a folosit Blender manual 6 in 1 Aura, Russell Hobbs recomandat de www.gastromag.ro.
www.labucatarie.ro si Russell Hobbs va ureaza Pofta buna!