piersici la gratar cu urda si miere

Piersici la gratar cu urda, miere si cognac, un desert racoritor si rapid de facut. Combinatia de piersici, urda, miere, cognac si scortisoara este fabuloasa! Nu va fie teama sa incercati si sa va invitati si prietenii sa incerce. Vor ramane impresionati si va vor mai cere.




Ingrediente pentru piersici la gratar cu urda, miere si cognac

• 8 piersici;

• 200 g urda dulce, branza proaspata de vaci sau mascarpone;

• 50 g zahar de cocos;

• 2 linguri miere;

• 50 ml cognac;

• ½ lingurita scortisoara.

Mod de preparare piersici la gratar cu urda, miere si cognac

Mergeti la piata si cumparati piersici coapte, dar tari. Spalati-le, taiati-le in jumatati si indepartati samburii. Incingeti gratarul si puneti piersicile pe gratar cu partea taiata in jos. Lasati-le pana cand se rumenesc. Le scoateti pe o farfurie, le umpleti cu urda dulce sau branza propaspata de vaci sau mascarpone si turnati mierea amestecata cu cognac si scortisoara.

www.labucatarie.ro va ureaza spor la cumparaturi si Pofta buna!