conopida la cuptor

Ingrediente:

  • 2 buc conopida;
  • 200 g cascaval razuit sau branza;
  • pesmet;
  • 2 oua;
  • o cana de smantana;
  • sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Se desface conopida, sub forma de buchetele si se fierbe in apa cu sare. Se unge cu ulei un vas nu foarte adanc (si marginile) si apoi se tapeteaza cu pesmet. Se pune un strat de conopida, peste care se adauga pesmet, cascaval si doua linguri de smantana. Se condimenteaza stratul cu sare si piper dupa gust si se continua sa se puna straturile asa cum am descris mai sus pana se termina conopida. Se pune la cuptor (incalzit 5 min la 220° C) vasul si se lasa 10 minute. In acest timp se bat ouale cu putina sare si cu 2 linguri de smantana. Se scoate vasul si se toarna deasupra acest amestec si apoi se mai lasa la cuptor pana compozitia formeaza deasupra o coaja aurie.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

_________________________________________

logo1

Recomandarea

 

 

vas rotund din sticla yena Nadir 2.4L

Conopida se poate prepara in vasul rotund din sticla yena Nadir 2,4 L.