bucatarie fondue de branza 2

Ingrediente:

  • morcovi cruzi;
  • cartofi fierti;
  • paine neagra din faina Arpis;
  • vin alb dulce;
  • svaiter;
  • piper alb;
  • usturoi.

Mod de preparare: Se unge un vas special cu usturoi si se lasa la incins. Se adauga vin, piper alb si apoi, treptat, svaiter. Se amesteca pana ce svaiterul se omogenizeaza si se topeste.

bucatarie fondue de branza

Mod de servire: Se serveste direct in vasul in care a fost preparat, la cald, cu morcovi, cartofi fierti si paine neagra din faina Arpis.

Reteta face parte din programul de educatie culinara „50 de saptamani in bucatariile lumii“ derulat de agentia de relatii publice,Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis. In iunie, Restaurantul partener al proiectului este Restaurant Tirol.

bucatarie fondue de branza 1

Reteta tiroleza a fost oferita si preparata de Restaurantul Tirol Sinaia si poate fi degustata zilnic la restaurantul din cadrul hotelului International din Sinaia.


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSupa de gulii
Articolul următorRestaurantul Tirol