supa

Ingrediente:

  • 4-5 gulii;
  • 3 catei de usturoi;
  • 2 linguri de ulei;
  • 1 lingura faina;
  • 1 lingura telina;
  • 1 lingura patrunjel;
  • 2 linguri smantana;
  • un praf de sare;
  • 2 l apa.

Mod de preparare:

Curatam guliile de coaja si le taiem fideluta. Se inabusa in uleiul incins, in care se adauga putina apa calduta ca sa fiarba. Cand sunt moi si scazute bine, se presara faina si se adauga cei 2 litri de apa, verdeata tocata si sarea. Se fierbe supa pana cand capata consistenta dorita. Se serveste cu usturoiul tocat marunt si smantana. (Adina Florescu)

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

Sursa: cartea satencei


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOua umplute cu carne de pasare
Articolul următorFondue de branza