supa frantuzeasca

Ingrediente:

  • 2-3 fire praz;
  • 2-3 linguri ulei;
  • 2-3 cartofi;
  • 2 pahare lapte + ½ L lapte;
  • ½ legatura de patrunjel verde tocat sau marar;
  • 100 g cascaval.

Mod de preparare:

Se curata prazul, se spala si dupa aceea se taie marunt, apoi se inabusa in ulei 2-3 minute. Se stinge cu ½ L lapte. Se adauga cartofii cruzi, rasi pe razatoarea mica si cele 2 pahare de lapte.Se pune sare dupa gust. Se fierbe compozitia astfel obtinuta 10-15 minute, dupa care se pune verdeata tocata.

Mod de servire:

Se serveste rece, cu cascaval ras deasupra.

www.labucatarie.ro va ureaza Pofta Buna !

_________________________________________

logo

Recomandarea

 

bol supa Mimoza Gural Porselen

Supa se poate servi in bolul de supa Mimoza Gural Porselen.


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOua frantuzesti
Articolul următorPrajitura Raffaello